Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Pensiunea MILENIUM (INTEGRAL)

Descriere

Chalet Milenium Residence se incadreaza in categoria ,,chalet-urilor cu farmeca detasandu-se printr-o atentie sporita acordata clientilor prin servicii de exclusivitate. Construita in anul 2000, vila pensiune ofera modernism si confort intr-un leagan al turismului romanesc, intr-un cadru natural deosebit, in zona turistica Bran.
Acesta este recomandat pentru:
a vacante cu familia;
a grupuri de prieteni;
a turism activ sau naturist in mijlocul naturii perfect integrate in mediul ambiental avand la dispozitie toate facilitatile necesare;
a intalniri de afaceri.
a Pentru socializare, odihna activa si petrecerea timpului intr-o zona linistita cu atractii turistice ce au devenit un simbol in Bran.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.