Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anthimos

Descriere

Anthimos**** va pune la dispoziie 9 camere cu pat matrimonial, 2 camere twin si 2 apartamente Senior (fiecare apartament este compus din 2 camere cu pat matrimonial i living).

Camerele elegante, dotate cu mobila din lemn masiv de nuc, TV LCD cu programe prin cablu / satelit, minibar, seif, conectare internet, climatizare contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Camerele de baie, spaioase i echipate cu cabina de du, uscator de par, halate de baie i papuci stau la dispoziia oaspeilor.

Anthimos**** dispune de o piscina si un jacuzzi in aer liber, deschise in timpul sezonului estival, loc de joaca pentru copii, oferind totodata si alte servicii de agrement .

Anthimos**** ofera un etaj executiv, cu un centru de afaceri, format din 2 sali de conferina si un foyer:
- Sala Felix - suprafaa 84 m, configurabila (banchet, sala de clasa, teatru, receptii, consiliu, forma U), capacitatea 70 locuri
- Sala Belvedere - suprafaa 35 m, configurabila (banchet, sala de clasa, teatru, recepii, consiliu, forma U), capacitatea 30 locuri
- Foyer - suprafaa 58 mp

Facilitati (incluse):
- Conexiune internet
- Whiteboard
- Flipchart
- Sistem audio-video
- Serviciul de protocol (cafea, ceai, suc, apa)
- Laptop
- Videoproiector

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.