Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diana Last Minute


Descriere

Hotelul Diana, clasificat la 3*, este situat in statiunea balneara Herculane.

Situare: Diana Resort din Bile Herculane este situat intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de brazi si mult verdeat, la doar 3 minute de centrul statiunii, fiind o oaz de liniste si confort de care aveti nevoie pentru a v relaxa in concediu.

Camere: Hotelul ,,Diana' din Baile Herculane ofera servicii de cazare in 220 de camere (camere duble, camere single, matrimoniale, apartamente), recent reconditionate si dotate cu balcon, TV prin cablu, minibar, telefon si baie moderna, toate acestea fiind garantia unei experiente placute de cazare. Camerele spatioase, decorate cu bun gust, au un farmec elegant, au mobilier modern si sunt decorate in nuante de rosu, crem si maro. Jumatate dintre camerele de cazare sunt modernizate complet, cealalta jumatate este modernizata partial.

Restaurant:Diana Resort dispune de 2 saloane restaurant modernizate: Restaurantul Clasic cu o capacitate de 300 de locuri si Restaurantul Rustic cu o capacitate de 250 de locuri, ambele concepute pentru a crea o atmosfer dinstins in care s v bucurati de o sear special in compania celor dragi.Meniul este variat, creat s satisfac toate gusturile pofticiosilor, de la mancare traditional romaneasc, pana la platouri internationale, vinuri de vinotec si buturi fine.

Animale de companie: In cadrul hotelului ,,Diana' este interzis accesul animalelor de companie.

Mentiuni COVID:Noile masurile de restrictie evidentiate in HOTARAREA 1130/2021 pentru modificarea anexelor nr. 2 si 3 la Hotararea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 10 octombrie 2021, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea sESi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Masurile se vor aplica incepand cu 25 octombrie, pentru 30 de zile.
Principalele masuri adoptate sunt:
Cazare
Cazarea in hotel este permisa doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, avand minim 10 zile de la schema completa, persoane trecute prin boala - la minim 15 zile de la infectare si la maxim 180 de zile de la infectare).
Restaurant, baruri si terase
Accesul in zonele de servire a bauturilor si mesei, este permisa doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, avand minim 10 zile de la schema completa, persoane trecute prin boala - la minim 15 zile de la infectare si la maxim 180 de zile de la infectare) in limita a 50 % din capacitate, pe principiul o masa ocupata si una libera.
Program de functionare:
BARS Labirinth - 12:00 a 21:00, ultima comanda 20:00
BARS Premier - 08:00-21:00
BDR Clasic - 08:00 a 21:00, ultima comanda 20:00
BDR Rustic - 08:00-20:00
BCHE Mic dejun si a la carte - 07:00 a 21:00, ultima comanda 20:00
Zona de Spa
- Accesul la piscine (spa) si la sala de fitness este permis doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, avand minim 10 zile de la schema completa, persoane trecute prin boala - la minim 15 zile de la infectare si la maxim 180 de zile de la infectare) in limita a 30% din capacitate
- Pe baza de programare
Tratamentul balnear se va efectua in continuare respectand masurile de pana acum.
Program de functionare: 09:00-21:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.