Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Metropol

Descriere

Amplasata la liziera padurii. la numai 2 km de renumita statiune balneara Baile Felix, Vila Metropol este alegerea potrivita pentru cei care isi doresc o locatie apropiata de oras, dar totusi departe de zgomotul acestuia.
Camere: Vila dispune de 20 de camere dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat, minifrigider si balcon.

Restaurant: In cadrul restaurantului propriu de poate servi micul dejun. Meniul restaurantul este sumar, aici putand fi servite doar minuturi.

Agrement: Vila Metropol pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele facilitati pentru pentrecerea timpului liber : lounge, gradina, piscina interioara cu apa incalzita, sauna (contracost), zona de fitness, tenis de masa,terren de sport potrivit pentru tenis, volei saua baschet, loc de joaca pentru copii.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.