Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:In cinci minute de mers cu masina ajungeti la Centrul Istoric al orasului, construit in stil secession. Orasul a fost numit 'mica Viena', pentru ca multe din cladirile de epoca au fost construite in stil vienez. Printre cele mai remarcabile sunt Catedrala Catolica, Vechiul Turn de Apa, Palatul Cultural si Primaria Arad.
Structura de cazare a hotelului:
Executive: Culorile calde si aerul familiar al camerei matrimoniale va fac sa va simtiti acasa.

Facilitati: Pentru un sejur confortabil, dispuneti de pat dublu cu saltea tare intr-un spatiu generos de 25 m2.
Apartamentul se compune dintr-un dormitor cu pat dublu si o sufragerie unde oaspetii pot lua loc in jurul unei mese, sau in jurul masutei de cafea. Domina pielea si lemnul masiv, creand o atmosfera de incredere si stabilitate. Dotat cu televizor LCD, baie cu jacuzzi si bideu, apartamentul include si o baie de serviciu pentru oaspeti.
Pentru persoanele care doresc sa imparta o camera in paturi separate, camerele Twin (dotate cu 2 paturi) sunt la fel de spatioase ca si camerele Executive.
Renumele restaurantului hotelului Coandi din Arad s-a cladit doar pe aprecierea clientilor nostri, prin zvonuri care au circulat de la om la om.
Meniul cuprinde multe feluri de mancare din bucataria autohtona si internationala, pe care bucatarii stiu sa le prepare savuros.


Sala de conferinte cu o suprafata de 80m2 si capacitate de 50 persoane a hotelului este dotata cu ecran de proiectie, instalatie de proiectie si de sunet.
  • Aer conditionat
  • Internet wireless
Sala poate fi aranjata in orice configuratie se doreste: masa rotunda, modular etc.
Spatiile de evenimente ale hotelului - restaurant, terasa, salon mic dejun - pot fi rezervate odata cu sala de conferinta, pentru dineuri sau banchete.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.