Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Remezzo Studios & Apartments

de la
758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat in Amoudi, la 200 de metri de plaja Ammoudi, Remezzo oferă cazare cu piscină, un lounge comun și o grădină. Toate camerele au o chicinetă, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și o baie privată. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop. Proprietatea oferă mic dejun continental la un cost suplimentar. La hotel, fiecare cameră este dotată cu dulap. Camerele de la Remezzo includ aer condiționat și birou. Unitatea de cazare oferă o terasă.

Plaja Psarou este la 400 de metri de Remezzo, iar plaja Old Alikanas este la mai puțin de 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Zakynthos International "Dionysios Solomos", la 17 km de hotel, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.

Locatie