Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1986  1978 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.10.2024 - 11.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acestă unitate de cazare, amplasată in Phuket, de-a lungul drumului către Plaja Karon, este orientată către Marea Andaman. Aceasta vă oferă 2 localuri unde puteti lua masa, 2 piscine in aer liber si camere spatioase, prevăzute cu un balcon privat si o conexiune de internet Wi-Fi.

Restaurantul Maneekram oferă room service timp de 24 de ore pe zi. Acesta serveste zilnic un mic dejun si oferă un meniu fix la pranz si la cină. Snackbar-ul Pool serveste băuturi, precum si mese usoare, cum ar fi sandvisuri, salate si deserturi.

Andaman Seaview - SHA Plus, Karon Beach se află la 5 minute de plimbare de Karon Centre, care oferă o serie de oportunităti comerciale si culinare. Aeroportul International din Phuket se găseste la 1 oră de mers cu masina. Se oferă un serviciu de transfer la/de la aeroport.

Camerele Hotelului Andaman Seaview sunt moderne, au aer conditionat si pardoseli cu gresie si sunt amenajate cu accente chino-portugheze. Acestea includ un TV cu programe prin cablu, facilităti pentru prepararea ceaiului/cafelei si un minibar. Băile private au chiuvete duble si o cadă.

Oaspetii se pot destinde cu un masaj in centrul Samunprai Spa, pot merge la salonul de frizerie/infrumusetare sau se pot antrena in sala de gimnastică. Printre alte facilităti disponibile se numără un birou de turism si un centru de afaceri. Copiii pot face o baie in piscină sau se pot distra pe terenul de joacă.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.

Locatie