Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1378 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul BQ Sarah -Adults Only este situat la numai 200 de metri de plajă Son Bauló și are o zonă in aer liber, astfel incat să profite la maximum de clima fantastică din Mallorca.

Camerele sunt amenajate intr-un stil vesel și au balcon privat, ideal pentru a vă relaxa sub cerul albastru, respirand aerul curat al insulei.

Oaspeții se pot bucura de soarele impresionant din Mallorca relaxandu-va pe peluza hotelului sau pe șezlongurile de la piscină. De asemenea, poate face o plimbare pană la plajă, pentru a face o baie răcoritoare in Marea Mediterană.

In centrul orașului Can Picafort există o gamă largă de magazine, baruri și restaurante, in piața orașului local și puteți găsi suveniruri unice. Oaspeții pot inchiria biciclete pentru a vizita uimitoarele plaje izolate ale insulei.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.

Locatie