Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aliki Hotel

Descriere

Hotelul Aliki 4* a fost construit in 1996, este o afacere de familie si ofera servicii demne de ospitalitatea greceasca. Este situat pe un deal si are vedere panoramica spre marea Ionica.

Localizare
Hotelul este  situat de-a lungul  soselei de centura a insulei Lefkada, in partea de est a insulei, la 1.5 kilometri de statiunea Nikiana. Hotelul se afla la 4 kilometri de statiunea Nidri, la 10 kilometri de orasul Lefkada, la 24 de kilometri de coasta Kathisma si la 40 de kilometri de cartierul Porto Katsiki. 

Categorie
4*

Tip masa
Mic Dejun

Facilitati hotel
Facilitati in hotel: piscina exterioara, gradina, aer conditionat, internet wireless, sala de mic dejun, bar, lift, parcare, exchange, seif, serviciu de trezire, rent a car si parcare. Se permite accesul cu animale de companie.Hotelul pun la dispozitia turistilor receptie, bar-restaurant, piscina si terasa la ultimul nivel al hotelului.In hotel exista lift pentru accesul mai usor catre cele 4 etaje ale hotelului si rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati camere
Hotel ofera cazare in 22 de camere duble, ce au in dotare: incalzire centralizata & aer oconditionat, telefon, TV, minifrigider, acces la internet Wi-Fi (gratuit), uscator de par, grup sanitar propriu cu dus si balcon. La cerere se ofera patut de bebelus.

Site
www.alikihotel.gr/

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.