Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort

de la
563 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.12.2024 - 21.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE

Hotelul se afla la numai 2 minute de plaja, este renovat si se bucura de o pitoreasca gradina cu vedere la Marea Rosie, la 12.4 mile de aeroportul international Hurghada si 6.2 mile de El Gouna.

FACILITATI

Hotelul dispune de 120 de camere, 2 piscine, plaja privata , 2 restaurante a la carte, gradina, sezlonguri si umbrele la plaja, sporturi acvatice inclusiv scufundari, snorkeling si windsurfing, centru SPA/Welness inclusiv sauna, masaj, fitness, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii cu tobogane, restaurant principal.

CAMERE

Toate camerele sunt echipate cu: minibar, baie cu dus si uscator de par, vedere la gradina, seif, birou, canapea, terasa/balcon, TV cu ecran plat prin satelit, aer conditionat.

RESTAURANT

Hotelul are un restaurant principal pentru mesele bufet si 2 restaurante a la carte pentru cina (italian si asiatic), lobby bar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.