Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDROS STUDIOS

de la
507 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Alexandros Studios este situat printre măslini și vegetație luxuriantă, la 100 de metri de plaja Benitses din Corfu. Oferă camere în sistem self-catering. Camerele de la Studios Alexandros sunt dotate cu TV. Fiecare are o chicinetă cu aragaz, frigider și fierbător electric. Toate unitățile includ o baie privată cu duș sau cadă. Situat la 12 km fata de aeroportul din Corfu. Statia de bus la 120 m. Palatul Achillion este la 2 km. Benitses este o stațiune plină de viață, cu multe restaurante care servesc mâncăruri tradiționale din Corfu și vin local.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.