Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RALITSA HOTEL

de la
464 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Ramnicu-Sarat
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare

Hotelul Ralitsa este situat în Limenaria .Plaja Metalia este la 750 de metri de cazare, iar plaja din Pefkari se află la 2,1 km de proprietate.

Facilitati hotel

Hotelul Ralitsa oferă cazare cu aer condiționat și bar. Facilitățile hotelului includ un restaurant, o recepție cu program nonstop, room service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati camere

Hotelul are camere de familie. Toate camerele hotelului includ TV cu ecran plat. Hotelul Ralitsa oferă un mic dejun tip bufet în fiecare dimineață.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.