Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anassa Deluxe Apartments Memento

de la
728  424 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Ramnicu-Sarat
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare

Anassa Studios Apartments sunt situate in Skala Potamia, la o distanta de apoximativ 500m fata de plaja.

Facilitati generale

Anassa Studios Apartments pune la dispozitia turistilor camere duble, quadruple, apartamente, parcare, Wi-Fi gratuit, gradina, loc de joaca, zona pentru barbeque. 

Facilitati cazare

Camere duble situate la parter, mobilate modern, pat dublu, AC(gratuit), TV satelit, Wi-Fi, minibar, aparat pentru cafea, baie cu dus, uscator de par, verere la gradina. Camere quadruple pentru maxim 4 persoane, spatioase, situate la etajul 1, modern mobilate, AC(gratuit), Wi-Fi, minibar, baie cu dus, uscator de par, balcon, vedere la gradina sau la munte.

Vă rugăm să alegeți o dată de Check-in și Check-out pentru a vedea prețurile.

Locurile pentru fiecare categorie de tarif sunt limitate și se epuizează rapid! Pentru a beneficia de tariful dorit, vă recomandăm să finalizați rezervarea cât mai curând. În cazul în care locurile se epuizează, veți fi repartizați în următoarea categorie tarifară disponibilă sau la următoarea plecare cu locuri libere, toate detaliile urmând să fie confirmate de consultanții noștri printr-un apel telefonic.