Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sarea in Bucate


Descriere

Situata chiar in inima Transilvaniei, vizavi de faimoasa salina Turda, pensiunea Sarea-n Bucate (Crama la Salina) ofera unitati de cazare cu restaurant, bar, acces gratuit la Wi-Fi in toate zonele, precum si parcare privata gratuita.
Fiecare unitate de cazare de la Sarea-n Bucate ofera aer conditionat si are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori si baie privata cu dus. Unele unitati au zona de relaxare, unde va puteti destinde dupa o zi plina.
Ca parte a grupului Crama La Salina, Sarea-n Bucate faciliteaza turismul vinului, oferind acces gratuit la crama si vie. De asemenea, oaspetii pot alege din varietatea de activitati in aer liber, precum echitatie sau se pot bucura de o plimbare placuta intr-o trasura trasa de cai la Centrul de Echitatie Salina Equines.
Restaurantul pensiunii serveste o varietate de mancaruri traditionale, preparate cu ingrediente locale proaspete. De asemenea, puteti gusta din vinurile de la vinariile ce inconjoara proprietatea.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.