Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat aproape de centrul Targu Jiului pe Bvd. Ecaterina Teodoroiu nr. 17, la cativa pasi de benzinariile Petrom si Rompetrol. Fiind localizat la doar 3 minute de mers pe jos de zona pietonala centrala si de Parcul Municipal ce gazduieste trei dintre sculpturile lui Brancusi, principalele institutii publice si unitati de servicii nu se gasesc la mai mult de 500 m distanta. In functie de directia din care veniti puteti urmari indicatiile de mai jos pentru a ajunge la locul dvs de cazare din inima Targu Jiului.


Fiind alcatuit din doua cladiri noi (una construita in 2005 si cealalta in 2007), aici puteti avea incredere intr-un mediu curat si intretinut constant de catre staff-ul nostru. Va punem la dispozitie 30 de unitati de cazare, dintre care 14 camere twin, 12 camere matrimoniale, 2 apartamente si 2 garsoniere, toate amenajate si utilate modern si cu bun gust. Va veti simti ca acasa din momentul in care veti trece pragul hotelului. Ca sa va convingeti de calitatile estetice si de designul rafinat al camerelor care v-ar putea gazdui, puteti accesa turul virtual sau galeria de imagini din dreptul fiecarei camere.



Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.