Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Castigator al premiilor de excelenta oferite de TripAdvisor si HolidayCheck, complexul Apollo Blue Palace isi propune sa va ofere intimitatea si luxul dorit pentru un nivel ridicat de satisfactie al vacantei Dumneavoastra.Recomandat vacantelor in cuplu sau alaturi de intreaga familie, Apollo Blue Palace va ramane cu siguranta una dintre locatiile preferate.

Localizare
Situat in Faliraki, una dintre cele mai populare statiuni ale insulei, complexul Apollo Blue Palace face parte din luxosul lant hotelier Sentido.
Plaja nu nisip si pietricele se afla la doar 80 de metri iar centrul statiunii cu baruri, restaurante, magazine si taverne se afla la 300 de metri.

Distante
- Rhodes Town -> 20 km
- Lindos -> 36 km

Puncte de interes

Localizarea hotelului in partea nord-vestica a insulei face ca atractiile principale sa fie:
- orasul medieval aflat sub egida UNESCO din Rhodos Town
- manastirea si plaja Tsampika
- acropola si orasul Lindos

Atu-uri hotel
- internet wi-fi gratuit in intreg complexul
- design modern inspirat de arhittectura mionica
- posibilitate de a alege perna favorita dintr-un meniu special

Facilitati
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai o gama extinsa de servicii si facilitati precum si selectarea tipului de masa dorit de la demipensiune la All Inclusive. O intinsa zona exterioara pentru relaxare cu o piscina de tip laguna, sezlonguri si umbrelute va deveni cu siguranta una dintre zonele preferate oferind frumoase privelisti catre mare. Atentie: sezlongurile si umbrelutele de pe plaja sunt contra-cost. Un centru SPA cu sala de fitness, ore de aerobic, pilates sau yoga va este de asemenea pus la dispozitie pentu a va pastra tonusul si pe timpul vacantei. Copii se pot juca in piscina sau in locul de joaca special amenajat. Spectacolele de animatie si divertisement se tin seara in amfiteatrul hotelului-sora (Apollo Beach) aflat in imediata vecinatate (100m). Restaurantele complexului dispun un bufet bogat cu diverse preparate iar barurile servesc delicioase gustari si bauturi.

Camere
Cele 154 de camere ale resortului sunt spatiose si luxos mobilate pentru a va crea un spatiu relaxant pe toata durata sejurului.

Tipuri camera
-> Dubla cu vedere la gradina
-> Dubla cu vedere laterala la mare
-> Junior suite cu piscina comuna
-> Junior suite superior cu piscina comuna
-> Junior suite cu piscina privata

Dotari camera

Toate camerele dispun de aer conditionat, TV satelit, mini-frigider, telefon, seif, facilitati penttru prepararea ceaiului si a cafelei, halate de baie si papuci, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par deschizandu-se intr-un balcon sau terasa spatioasa si mobilata adecvat ce ofera diverse privelisti.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie