Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Craiul Muntilor ( Novaci)


Descriere

Pensiunea Craiul Muntilor este situata la intrare in statiunea Ranca, pe cea mai inalta (2100m) sosea din Romania (transalpina) care leaga Oltenia de Ardeal.
Frumusetea peisajului si linistea naturii specifice statiunii Ranca fac din Pensiunea Craiul Muntilor un loc minunat care se distinge prin eleganta, bun gust, rafinament si ospitalitate.
Situata la 50m de partia de ski M3 si Parc Aventura, pensiunea va ofera cazare in 8 camere duble si 2 apartamente dotate cu Tv satelit, baie proprie cu cabina de dus, apa calda si rece in permanenta, centrala proprie, Wi-fi. Camerele sunt de nefumatori insa toate au terase deschise.
Va asteptam sa degustati mancaruri cu specific local in restaurantul pensiunii care are o capacitate de 80 de locuri, poate fi folosit si ca sala de conferinte, este dotat cu bucatarie proprie si bar, avand si o terasa de vara cu o capacitate de 30 de locuri, cu o priveliste superba orientata spre varful Parangul Mare.
Pentru petrecerea timpului liber dispunem de teren multisport cu gazon sintetic unde se pot practica: tenis de camp, mini fotbal, volei etc. Terenul dispune de nocturna .
Puteti servi preparate delicioase si va puteCai bucura de priveliCatea oferita de terasa noastr, in timp ce copiii se pot juca in siguranCa, sub supravegherea dumneavoastr.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.