Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Central este situat intr-o zona centrala din Ploiesti, la mica distanta de mers pe jos de muzeele si centrele comerciale din apropiere. Hotelul este amenajat intr-o cladire cu arhitectura neoclasica. Serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar.
Toate camerele Hotelului Central au acces gratuit la internet WiFi, TV prin cablu, minibar, cutie de valori si baie privata cu uscator de par, halate de baie si papuci.
La restaurantul hotelului, oaspetii pot alege dintr-o varietate de mancaruri locale si internationale, iar la bar au la dispozitie o selectie larga de bauturi. In timpul sezonului de vara este deschisa o terasa eleganta.
Hotelul ofera acces gratuit la o sala de fitness, la o cada cu hidromasaj, la o mica piscina incalzita si la o sauna. Pentru organizarea diverselor evenimente, aveti la dispozitie un centru de conferinte modern, format din 5 sali de conferinte, cu o capacitate cuprinsa intre 20 - 250 de locuri.
Proprietatea pune la dispozitie parcare gratuita. Aeroportul International Bucuresti Henri Coanda se afle la 45 km de hotel. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la cerere si la un cost suplimentar.



Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.