Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Timis


Descriere

Cu radacini la inceput de secol al XX-lea, Casa Timi, este construita de un discipol al arhitectului Ion Mincu. Constructia impresionanta este un reprezentativ exemplu al curentului neoromanesc. Istoria locului te ateapta la doar 80 de km de Bucureti pentru a-i descoperi gloria i nobleea.

Conacul, naionalizat pana in anii 90, a trecut printr-o ampla renovare sub indrumarea arhitecilor Calin Hoinarescu i Elena Costache. Acestia au reuit sa ii ofere suflul nobil de altadata, reuind astfel sa creeze un cadru perfect pentru momente memorabile. S-a pastrat atmosfera atemporala in care personalizarea fiecarui moment, anticiparea dorintelor si spiritul familiei va fac sa va simtiti acasa.
Datorita localizarii sale, Casa Timis a devenit una dintre destinatiile preferate ale celor care-si doresc o escapada din oras. Va asteptam cu preparate culinare deosebite, vinuri alese si amintiri ce asteapta sa se nasca.

Stilul si personalitatea Conacului reflecta subtil o lume a rasfaului, imbinand modernul cu tradiionalul. Astfel, sederea ta la conac e o adevarata calatorie in timp, in lumea farmecului boieresc de altadata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.