Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Hohe Rinne


Descriere

HOHE RINNE PLTINIS HOTEL & SPA este situat in centrul statiunii Paltinis, la 200 metri de partia de schi.
Beneficiind de o locatie linistita in centrul istoric al orasului Paltinis, a doua statiune montana ca marime din Romania, hotelul in stil alpin Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa ofera acces gratuit la un centru spa cu piscina interioara, cada cu hidromasaj, saune, pestera de sare si sala de fitness. Wi-Fi gratuit este, de asemenea, disponibil.
Cladirea dateaza din anul 1894 si a fost complet renovata in 2012. Camerele si suitele de la Hohe Rinne Paltinis sunt moderne si confortabile, fiecare avand minibar, TV prin satelit si prin cablu si o baie privata.
Restaurantul Conradt and Gutt Cafe ofera o ambianta rustica, cu ziduri de piatra si mobilier din lemn, si serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala. Copiii se pot distra in clubul modern pentru copii.
Biciclete montane pentru toate varstele sunt disponibile pentru inchiriere, iar de la hotel pornesc multe trasee de drumetii prin muntii din jur. Hohe Rinne Paltinis este situat la 200 de metri de telescaunul principal, la 3 km de partiile de schi Arena Platos si la 8 km de Arka Adventure Park. Hotelul ofera transfer gratuit la toate aceste locatii. Orasul Sibiu este la 30 km.
La cerere, personalul hotelului va poate oferi informatii cu privire la zonele de schi sau drumetii si va poate pregati un pranz proaspat la pachet, pentru excursiile din timpul zilei.
Servicii suplimentare contra cost: sauna, masaj, jacuzzi, fitness.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.