Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Camerele dispun de cele mai moderne facilitati si de bai dotate cu infrastructura si articole de toaleta premium.Indiferent de conceptul evenimentului ales, sala de conferinta este echipata cu toata infrastructura necesara si este gandita sa le ofere participantilor confortul si intimitatea de care au nevoie.Sala de conferinta se poate amenaja atat in sistem board-meeting cat si in set-up amfiteatru. Alte spatii pentru sedinte sau intalniri sunt, de asemenea, disponibile in locatie.Una dintre principalele atractii ale zonei de Spa Castelnor este piscina interioara, accesibila indiferent de sezon, unde peretii de sticla destainuie o priveliste montana de o frumusete rapitoare si inunda spatiul elegant cu lumina naturala. Fie ca doriti sa faceti o baie relaxanta pe timpul zilei sau sa savurati un cocktail revigorant la marginea piscinei incalzite, acesta este doar inceputul experientei dvs. senzoriale la Castelnor.Inca din antichitate, baile cu aburi si sauna au fost cunoscute pentru efectele lor terapeutice la nivelul intregului organism, fiind totodata un ritual de relaxare la mare cautare pana in zilele noastre.
La Castelnor, puteti opta pentru sedinte individuale sau de grup la sauna umeda sau uscata, unde veti da cu siguranta un refresh bunastarii mintii si trupului dvs. In plus, va oferim sauna cu cromoterapie, tratamentul care poate incununa o zi de relaxare si care va reda energia pozitiva, prin imbinarea jocului de culori cu vaporii calzi.Daca sunteti in cautarea unui alternative la tratamentele traditionale pentru eliminarea toxinelor, puteti sa va bucurati de o sesiune de salinoterapie, unde aerosolii salini va vor stimula tot corpul. Este tratamentul ideal pentru o multitudine de afectiuni si calea catre purificarea intregului sistem respirator.Sala de fitness este dotata cu echipamente moderne pentru exercitiile cardio sau de forta pe care le preferati. Alaturi,lounge-ul Castelnor este spatiul ideal pentru cateva momente de repaus, intre sesiunile de inot, sauna sau dus emotional. Aici puteti s socializati cu apropiatii dvs. din confortul sezlongurilor sau sa va bucurati in liniste de o carte buna, acompaniat de un pahar de vin.Locul in care va puteti delecta cu preparate delicioase atat din bucataria romaneasca, cat si internationala, ce au la baza ingrediente special alese pentru calitatea si savoarea lor.In functie de anotimp, aroma deosebita a unui ceai, o cafea premium atent preparata, un pahar de vin, bere sau bauturi spirtoase rafinate pot fi servite la bar, la caldura semineului sau pe terasa. Fumatorii au un loc special amenajat, acoperit.In functie de preferinte, puteti degusta un vin valoros din oferta internationala sau unul dintre vinurile Romanesti sau Moldovenesti intr-un cadru intim si elegant.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.