Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Double Tree by Hilton


Descriere

Double Tree by Hilton Oradea este situat pe malul Crisului Repede, la 5 minute de mers cu masina de centru. Ofera acces la o piscina interioara, la o sala de fitness si la un centru Spa si de wellness contra cost, precum si acces gratuit la internet WiFi.
Toate unitatile de cazare de la Double Tree by Hilton Oradea sunt spatioase si au aer conditionat, TV cu ecran plat si baie. Unele au terasa sau balcon, iar mai multe au un dormitor separat si living.
Restaurantul Laurus al hotelului ofera preparate culinare din bucataria mediteraneana si serveste mic dejun, pranz si cina. Cafe Cris -bar de vin- ofera o varietate de bauturi si gustari.
La proprietate exista o parcare in aer liber, precum si o parcare subterana disponibile la un cost suplimentar.
Oaspetii pot ajunge la Aeroportul International Oradea, situat la 8 km, folosind serviciul de transfer de la/la aeroport sau cu taxiul. Apele termale din Baile Felix se afla la 12 km de hotel. Hotelul care gazduieste parcul acvatic Nymphea se afla in apropiere (la aproximativ 1,5 minute de mers pe jos).

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.