Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Info: Hotelul Bistrita este localizat in statiunea de schi, Durau, la poalele Masivului Ceahlau.


Situare : Hotelul Bistrita este localizat in statiunea de schi, Durau, la poalele Masivului Ceahlau. Turistii pot admira Manastirea Durau, care se afla la 200 de metri de unitatea de cazare sau se pot bucura de distractia de pe partiile de schi, cea mai apropiata fiind la doar 300 de metri. De asemenea, se poate ajunge in zona Lacului Bicaz cu masina in numai 30 de minute


Camere : Hotelul Bistrita, clasificat la 4*, pune la dispozitia turistilor 33 de camera din care 20 sunt duble, 6 aprtamente VIP si 7 apartamente standard. Toate sunt extrem de confortabile, cu un design clasic dar elegant. Fiecare dintre ele este dotata cu : caldura, telefon, cablu tv, mini-bar, televizor LCD. In plus, baile au cabina de dus si uscator de par. Este posibil accesul la internet gratuit si room service non-stop. Apartamentele VIP au si Jacuzzi.


Restaurantul a la carte ofera turistilor o varietate de preparate delicioase, din ingredient de calitate superioara, specifice bucatariei locale si celei internationale. Mesele pot fi personalizate, existand posibilitatea sa serviti un snack la orice ora, sa cereti micul dejun in camera sau sa luati pranzul la pachet.


Servicii fara plata : Bar/cafenea/club, parcare pazita, uscator de par, seif (camera si receptie), cablu tv, paturi an plus, servicii consierge, bancomat, ancarcare - descarcare si transportul bagajelor, desteptare la ora ceruta, legaturi telefonice, transmiterea de mesaje, predarea corespondentei, expedierea corespondentei, ziare si reviste, pastrarea obiectelor uitate si anuntarea posesorilor, pastrarea bagajelor, comenzi pentru taxiuri, expedierea prin retur a scrisorilor dupa checkout materiale de informare turistica.


Servicii cu plata : Business Center, facilitati conferinte/ training/ prezentari, room service, mini bar, jocuri distractive(remi, table, sah), fier de calcat, plimbari cu sania/caruta.


Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate.
Copiii cu varsta intre 7 si 12 ani beneficiaza de gratuitate doar la cazare si achita micul dejun.
Copiii cu varsta intre 12 la 18 ani au gratuitate la cazare in apartament si se achita micul dejun.


Animalele de companie : Sunt acceptate animalele de companie de talie mica si medie. Se va achita 20% din c/v camerei.


Atractii in zona: Parcul National Ceahlau, Paraul Fantanitei, Lacul Bicaz, Manastirea Durau.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.