Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este localizat in zona de sud a statiunii, AZn apropierea Satului de Vacanta si a Piatetei comerciale Perla. De asemenea, in apropierea hotelului se afla punctul de plecare telegondola sud si AquaMagic Mamaia.


Descriere: Hotel Alma 3 stele este un hotel relativ nou, deschis in anul 2013, este un hotel micut, cu doar 24 de camere duble si un apartament, fapt care asigura oaspetilor sai intimitate intr-o statiune atat de aglomerata cum este Mamaia. Spatiile de cazare sunt amenajate modern, cu mobilier nou, televizor, minibar, aer conditionat si internet. Pentru servirea mesei, Hotel Alma are in dotare un restaurant cu terasa. Distanta pana la plaja este de aproximativ 100 metri.

Camere: Hotel Alma dispune de o capacitate de cazare de 24 camere duble si un apartament. Toate camerele dispun de dotri si facilitti ce indeplinesc pan si cele mai exigente cerinte de confort.
- Camerele duble dispun de balcon, acces Wi-Fi gratuit, TV prin cablu, mini frigider, baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, birou. Unele camere au si balcon.Camerele sunt dotate cu aer conditionat.
- Apartamentele formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila. Apartamentul pentru 4 persoane este situat la etajul 4.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
-copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 6.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuite, fara pat suplimentar;
-copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar dar se achita mic dejun integral (40RON/zi);
-pentru copii mai mari de 12 ani se achita 90 RON pentru un pat suplimentar si mic dejun integral (40RON/zi).

NU SE ACORDA MAI MULT DE UN PAT SUPLIMENTAR INDIFERENT DE TIPUL CAMEREI

Masa: Pentru servirea mesei, Hotel Alma are in dotare un restaurant cu terasa.
Restaurantul Hotel Alma reprezint un local cu elegant si stil, un loc primitor unde te poti relaxa impreun cu prietenii si familia indiferent de perioada anului.
Activitatea restaurantului din extrasezon permite organizarea de evenimente speciale si petreceri cu diferite ocazii importante pentru tine si cei dragi. Organizm nunti, botezuri, aniversri, petreceri private si tematice, etc.
Cu o capacitate de 70 de persoane, restaurantul Hotel Alma te asteapt s petreci seri de neuitat si momente deosebite in care s beneficiezi de servire si ospitalitate ca la carte.
In fiecare zi se ofer mic dejun continental si tip bufet.


Facilitati:
- Este disponibila o parcare cu un numar lmitat de locuri.- De asemenea internetul wi-fi este disponibil in toate spatiile hotelului.
- Sala de conferinta se poate amenaja in restaurantul hotelului

Incepand cu 01.07.2021, datorita Regulamentului parcrilor din statiunea Mamaia, se va institui o taxa de 50 ron/zi. Pentru cei care opteaza pentru parcare, se va comunica hotelului numarul autoturismului, pentru rezervarea locului.





Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.