Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALIA PALACE (ADULT ONLY)


Descriere



Localizare

Hotelul Alia Palace se afla in peninsula Halkidiki, in satul turistic Pefkochori cu privire spre golful Kassandra. Este la 90 de km departare de aeroportul din Halkidiki. In apropiere sunt numeroase magazine, baruri si terase.

Facilitati hotel

Restaurant principal, restaurant A`La Carte, cafenea, crama traditionala cu 5 tipuri speciale de vinuri, degustare de vinuri, parcare, piscina exterioara pentru copii si pentru adulti, magazin de suveniruri, prosoape de plaja, centru de business si internet, sezlonguri si umbrele la piscina, doctor, sala de conferinta cu o capacitate de 100 de locuri.

Plaja se afla la 800 m de hotel. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt cu plata pe plaja.

 

Facilitati camere

Toate camerele sunt echipate cu aer conditionat, baie, TV prin satelit, linie directa de telefon, caseta de bunuri personale, minibar, uscator de par, balcon sau terasa privata. Camerele duble sunt situate in 2 cladiri, avand vedere partiala sau totala la mare si sunt formate dintr-un pat matrimonial mare sau 2 paturi single, baie si balcon. Bungalourile exclusive sunt situate in totalitate in zona cu vedere panoramica la mare. Acestea au sufragerie cu semineu, 2 dormitoare, baie spatioasa din marmura cu cada si baie pentru oaspeti.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.