Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cosmos

   Campulung Moldovenesc


Descriere

Hotelul Cosmos se afla in centrul orasului Campulung Moldovenesc, la poalele masivului Rarau.

Hotelul Cosmos este un loc ideal pentru odihna si relaxare, dar, in acelasi timp, este un loc potrivit pentru intalniri de afaceri, evenimente etc.Serviciile de masa se asigura intr-un restaurant clasic(200 locuri) si o terasa(25 locuri).


Hotelul este situat intr-o cladire noua cu arhitectura specifica zonei montane. Atmosfera intima si familiara te invaluie inca din holul receptiei. Mobilierul si decoratiunile interioare sunt rafinate si de bun gust. Camerele, in numar de 18, sunt impartite in 9 duble cu pat matrimonial, 4 duble twin si 5 apartamente. Aranjamentele florale sunt prezente atat in exteriorul cladirii cat si in spatiile publice din interior. Pe langa spatiile de cazare hotelul pune la dispozitie un salon restaurant cu capacitate de 250 locuri, bine compartimentat, ideal pentru organizarea unor evenimente de amploare sau pentru cine romantice, o sala de conferinte cu dotari standard, beuty salon, catering, parcare generoasa pazita. Toate camerele hotelului au acces internet de mare viteza, TV satelit , minibar, cosmetice de unica folosinta.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.