Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amphoras Beach

de la
988 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 15.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Situat pe malul mării, Hotelul Amphoras are 6 piscine si grădini frumos amenajate. De asemenea, hotelul pune la dispoziție un restaurant, mai multe facilități de spa si activităti precum volei, darts, boccia, ping pong si tenis pe plajă.

Hotelul Amphoras este situat la 18 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh și la 15 minute cu mașina de Naama Bay Centre.

Camerele spatioase imbină arhitectura islamică cu designul modern si au baie din marmură, prevăzută cu cadă. Toate camerele includ terasă privată cu vedere panoramică la grădini, la piscină sau la Marea Rosie.

Centrul de spa Vita Moor pune la dispoziție o gamă largă de tratamente faciale, masaje (thailandeze, shiatsu, egiptene sau indiene cu ulei cald), impachetări corporale exotice și tratamente exfoliante. De asemenea, oaspetii au la dispozitie un centru de fitness, o cadă cu hidromasaj interioară, o saună, un hamam și o baie cu aburi.

Restaurantul Amphoras servește o gamă largă de mancăruri, inclusiv preparate internaționale și orientale. Restaurantul The Orient serveste preparate orientale in zona de plajă. Restaurantul The Bella Vista este ideal pentru a savura preparate din bucătăria italiană.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.