Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander Villas Santorini

de la
3078 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.08.2024 - 06.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Alexander Villas este un hotel mic si fermecator de 4 stele, situat la 220 de metri deasupra marii, pe faleza Calderei, cu vedere la vulcan si la nesfarsita marea albastra Egee.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Hotelul Alexander Villas este situat la 220 de metri deasupra nivelului marii, in pitorescul sat Imerovigli, cu vedere spectaculoasa la Caldera si vulcan. Aeroportul este situat la 10 km distanta.

Dotari camere: Hotelul are camere duble si suite construite in stanca, in stilul traditional cicladic si dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, CD player, seif, baie privata cu dus, uscator de par, halat si papuci de baie, produse cosmetice de baie, veranda cu vedere la mare.

Facilitati hotel: Alexander Villas ofera clientilor internet Wi-Fi, micul dejun continental servit in camera, piscina, masaj la cerere (contra cost).

Pagina web: www.alexander-villas.com

Clasificare oficiala: 4 stele

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.



Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie