Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere
Aflat in inima localitatii Trou Deau Douce din Mauritius, resortul isi asteapta oaspetii cu bratele deschise, oferindu-le acestora vacante de neuitat.
Localizare
Hotelul se afla la 20 de minute distanta de Le Touessrok Golf Club si de Four Seasons Golf Course. La 43 de km se afla Aeraportul International Seewoosagur Ramgoolam. La numai 5 km distanta se gaseste Royal Big Game Fishing.
Facilitati hotel
Resortul beneficiaza de piscina, restaurant si access gratuit la Wi-Fi. Serviciile de babysitting sunt disponibile pentru ca adultii sa se poata bucura de spectacolele ce au loc seara in cadrul hotelului. Totodata hotelul beneficiaza de bar, terasa si spatiu de depozitare a bagajelor. Se poate participa, contra cost la activitati acvatice precum windsurfing, pescuit in ape adanci, plimbari cu barca, scuba diving sau snorkeling. Tot pe lista de activitati se incadreaza si water ski, plimbare cu barca cu fund de sticla, cursuri de golf. Resortul beneficiaza si de sala de jocuri (masa de billiard, board games) si biblioteca, precum si de un boutique.
Dotari camera
Camerele sunt dotate cu seif, televizor, minibar, telefon, aer conditionat, birou, baie cu cabina de dus si uscator de par. Camerele interconectate sunt disponibile la cerere.
Site
http://www.silverbeach.mu/


Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie