Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată la 200 de metri de plaja din Nidri, George este o proprietate care oferă o piscină cu terasă si un bar langă piscină. Proprietatea are un restaurant care serveste preparate din bucătăria locală si oferă unităti de cazare elegante, in mijlocul unei grădini luxuriante.

Toate camerele au balcon mobilat, cu vedere la piscină sau la muntii din jur, si beneficiază de aer conditionat. De asemenea, includ TV prin satelit, frigider si cană fierbător. Baia privată include uscător de păr si articole de toaletă gratuite.

In fiecare dimineată, in cameră este servit un mic dejun grecesc traditional, iar la sosire se oferă un platou cu facilităti gratuite pentru prepararea de ceai si cafea. Oaspetii se pot bucura de arome traditionale grecesti si de vinuri grecesti la restaurantul complexului.

Personalul receptiei poate facilita tratamente de masaj si asigură servicii de inchiriere auto si biciclete. Este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport, la cerere si la un cost suplimentar.

Pensiunea George este situată la 100 de metri de centrul statiunii Nydri, la 17 km de orasul Lefkada si la 24 km de Aeroportul Aktion. Celebra plajă Porto Katsiki este la 30 km, iar satul pitoresc Agios Nikitas este la 24 km de proprietate. Se oferă parcare privată gratuită.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie