Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Three Corners Rihana Inn Adults only

de la
944  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.08.2024 - 11.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Three Corners Rihana Inn este contruit ca o extensie a complexului Rihana Resort , cladirile tipice si arcadele in culori calde de apus adunandu-se in jurul piscinelor imense.


LOCALIZARE: The Three Corners Rihana se afla in renumita statiune El Gouna, la mica distanta de zona centrala a statiunii si de portul de agreement Abu Tig. Aeroportul International Hurghada se afla la 25 km distanta.

FACILITATI: Complexul Three Corners Rihana Resort si Rihana Inn se bucura de aceeasi varietate de activitati si facilitati. Plaja hotelului este cu nisip, perfecta pentru inot si pozitionata in zona Mangroovy, zona protejata cu recifi de corali.Pe plaja se afla un centru de surfing Kite si un restaurant cu bar , unde se pot servi bauturi calde si reci si o varietate de salate, sandvisuri si paste. Hotelul Rihana Inn are o piscina incalzita ( in perioada iernii), o piscina pentru copii anexata, transfer gratuit catre plaja, sezlonguri si umbrele gratuite atat la plaja cat si la piscina, 2 restaurante principale, 2 restaurante a l'a carte , zona de shopping, acces wi-fi in zonele publice gratuit, centru spa ( in incinta Rihana resort), curatatorie contra cost, volei pe plaja, ping pong, aqua gym, billiard, teren de mini golf.


Pentru copii, resortul ofera un teren de joaca, o piscina, water splash, topogane la piscina, si Trixie Kids club in zona hotelului Three Corners Rihana Resort.
Cele doua hoteluri dispun de un parc acvatic, impartit in 2 sectiuni, una special destinata copiilor mai mici, cu o piscina separate pentru copii, topogane mici si atractii in piscina. Cea de-a doua sectiune , cea pentru adulti este dominate de un turn de 3 etaje cu 4 topogane, rafting Slide ( 61 m si curbat), Free Fall ( 21 m si putin abrupt), si plutonul cu 22 benzi (2 topogane de 21 m).

FACILITATI CAMERE: Hotelul Three Corners Rihana Inn detine un numar total de 166 de camera, mobilate atractiv. Dintre aceastea 47 de camera sunt standard, si 112 camere sunt interconectate pentru famili. Facilitatile acestura sunt similar camerelor standard . Cinci camera sunt special amenajate pentru cuplurile in luna de miere.
Toate camerele au vedere la piscina sau la gradina si au balcon sau terasa, aer conditionat, mini bar, TV cu programe prin satelit, seif, uscator de par.

CONTRA COST: Bauturile de import alcoolice si non alcoolice, mini barul, biliardul, diving, conexiunea wi-fi in camera, sala de conferinte.




Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.