Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nubia Aqua Beach Resort


Descriere

Localizare: Situat in Hurghada la doar 50 de plaja privată de nisip/pietricele, la 14 km de cele mai apropiate baruri, restaurante și magazine și la 27 km de aeroport

Faciliăți hotel: recepție 24h, lobby, șezlonguri și umbrele la plajă, seif, discotecă, parcare, 5 restaurante, 6 baruri, Wi-Fi (contra cost), sală de conferințe, 5 piscine cu apă proaspătă și o piscină pentru copii, biliard, tenis de masă, volei de plajă, aerobic, programe divertisment, muzică live, loc de joacă pentru copii, mini club (copii 4-12 ani).

Facilități contra cost: coafor, minimarket, magazine, room service, spălătorie, servicii medicale, sporturi nautice, proceduri Spa, sauna, jacuzzi, baby sitting.

Faciliăți camere: pat matrimonial sau 2 paturi twin, aer condiționat / incălzire, fierbător, mini bar (contra cost), Internet (contra cost), seif, TV satelit, baie cu cadă sau duș.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.