Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Resort and Spa El Gouna

de la
918  618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 12.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE:
Acest complex de la malul marii are un centru spa cu servicii complete si o piscina in stil laguna, inconjurata de palmieri. Situat la 1 km de clubul de golf El Gouna, hotelul ofera vedere panoramica la Marea Rosie.

FACILITATI HOTEL:
Oaspetii de la Movenpick Resort & Spa El Gouna se pot antrena in sala de gimnastica bine echipata sau pot juca tenis pe terenul de sport. in zona inconjuratoare, oaspetii au la dispoziiie activitaii de scufundari si snorkelling, precum si o locatie exclusivista de inaltat zmeie la complex.

TIPURI DE CAMERE:
Camera King Deluxe cu vedere spre laguna; Unitate de cazare twin Deluxe cu vedere la laguna; Camera King Deluxe cu vedere la mare; Camera twin deluxe cu vedere la mare; Camera de familie cu vedere la laguna; Suita Deluxe cu vedere la mare.

FACILITATI CAMERE:
Camerele de la Movenpick Resort au ferestre mari, iar dormitoarele au deschidere catre o terasa privata sau balcon cu mobilier de patio. Fiecare camera include TV prin satelit, zona de relaxare si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.

*Nota informativa:
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.