Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Theartemis Palace

de la
1221  1137 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Theartemis Palace 4*

Localizare: situat la doar cateva minute de mers pe jos de centrul vechi al orașului Rethymno și foartea proape de plaja de nisip

Facilitati hotel: 2 piscine,WiFi, bar, bilete la atracții sau spectacole, tururi cu bicicleta snorkelling (in afaral ocației), călărie (in afara locației), inchirieri biciclete, tenis de masă, biliard, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de călcătorie, curătătorie chimică, spălătorie, lounge/cameră cu TV comună, inchirieri auto, cadă cu hidromasaj/Jacuzzi, masaj, spa și centru de wellness, sală de fitness.

Facilitati contra cost: bilete la atracții sau spectacole, tururi cu bicicleta, snorkelling (in afara locației), călărie (in afara locației), inchirieri biciclete, babysitting/servicii pentru copii,serviciu de călcătorie, curătătorie chimică, spălătorie,inchirieri auto,cadă cu hidromasaj/Jacuzzi, masaj, spa și centru de wellness, sală de fitness.

Facilitati camera: pat matrimonial sau paturi twin,Tv, articole de toaletă, uscator de par,

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.