Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lefkoniko Beach


Descriere

Hotelul este situat la 50 m de plaja si la 800 m de centrul orasului Rethymnon. In apropierea hotelului se gasesc multe magazine, restaurante, cafenele si baruri. Aeroportul International Heraklion se afla la 78 km in partea de est, iar Chania la 56 km vest. Hotelul ofera facilitati precum: 2 resturante ( Restaurant Othello, cel principal si restaurant Alasia – a-la-carte ), bar la piscina, snack bar, 2 piscine pentru adulti dintre care una cu hidromasaj, piscina pentru copii, sala de conferinte, camera de joaca pentru copii, internet café, salon de infrumusetare, jocuri, serviciu de curatatorie si alte facilitati.

Localizare

Complexul de apartamente și studiouri construit în stil tradițional, este situat la 50 m de plaja cu nisip fin din Rethymno și la 800 m de centrul istoric al orașului Rethymno.

Facilitati hotel

Hotelul oferă 104 camere, 2 resturante (Restaurant Othello, cel principal și restaurant Alasia – a-la-carte ), bar la piscină, snack bar, 2 piscine pentru adulți, Wifi gratuit în zonele publice, piscină pentru copii, sală de conferințe, cameră de joacă pentru copii, sală de gimnastică, jocuri, serviciu de curățătorie și alte facilități.

Facilitati camera

Camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, telefon, TV (plasmă) cu programe prin satelit, aer condiționat, chicinetă în camerele de tip studio și apartamente, seif (2 euro/zi), uscător de păr, Wifi (gratuit).

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.