Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamentos Nuriasol

de la
1209  1158 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel este amplasat intr-o zonă liniștită la Fuengirola, la cam 400 de m de plaja cu nisip, clienții ajung in centrul localității după aproximativ 1,5 km. Cel mai apropiat aeroport este Malaga (AGP) și se află la aproximativ 25 de km.

Dotări

Cele 320 de apartamente și cele 8 garsoniere sunt impărțite pe 8 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile aparthotelului. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără un spațiu cu televizor. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual contribuie la o atmosferă agreabilă. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde, unui aparat pentru cafea/ceai, unei mașini de spălat vase și unui congelator, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. La acestea se adaugă o mașină de spălat și un set de călcat. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă insorită, șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre ciclism/ciclism montan și partide de golf. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Aparthotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie