Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filorian Hotel Apartments

de la
1378  1278 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Filorian se află chiar pe plaja din Acharavi și include o piscină cu o terasă mobilată și un bar. Hotelul oferă unități de cazare in sistem self-catering, cu terasă sau balcon cu vedere la grădină, la munte sau la Marea Ionică. Renumita casă albă a lui Durrel este la 15 minute cu mașina.

Toate unitățile de la Filorian sunt prevăzute cu bucătărie sau chicinetă cu frigider și facilități de gătit. Fiecare unitate este echipată cu TV cu canale prin cablu.

Cu vedere la apusul soarelui peste mare, restaurantul servește o mare varietate de mancăruri, de la gustări in timpul zilei pană la un meniu complet de preparate grecești și internaționale. Langă piscină puteți să savurați băuturi și gustări ușoare.

In plus, oaspeții pot să utilizeze un computer.

Filorian beneficiază de acces ușor la 15 dintre muzeele insulei și la Conacul Mon Repos. Hotelul are o zonă de parcare privată supravegheată și o recepție cu program nonstop. La Acharavi, care se găsește la aproximativ 35 km de Corfu, se poate ajunge cu autobuzul și cu taxiul.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie