Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Reginna Palace este situat intr-o locatie cu adevărat spectaculoasă, cu vedere la golf. Piscina si grădinile sale private fac din acesta o alegere excelentă pentru sejurul dvs. in Maiori.

Acest hotel elegant este situat la doar 50 de metri de propria plajă privată si are o piscină mare cu trambuline. Personalul profesionist si atent va fi incantat să vă ofere un sejur de neuitat.

Restaurantul este specializat in bucătăria traditională regională, folosind doar cele mai bune ingrediente locale si de sezon. Dacă sunteti in oras pentru afaceri, Hotelul Reginna Palace vă poate găzdui in centrul de congrese complet dotat.

Situat intre Amalfi si Salerno, Maiori este un loc ideal pentru a experimenta frumusetea de pe Coasta Amalfi. Locatia centrală a Hotelului Reginna Palace inseamnă că puteti profita din plin de vacantă in această frumoasă parte a Italiei.

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Locatie