Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Piccolo Paradiso

de la
1478 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.06.2024 - 28.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Hotelul Piccolo Paradiso este o afacere de familie si se afla in centrul satucului de pescari Marina della Lobra,in localitatea Massa Lubrense. Aici veti simti cu adevarat Italia autentica,Italia filmelor din anii 50 iar traditiile si sarbatorile pe care comunitatea le respecta va vor face sa va simtiti parte din familie.Piccolo Paradiso este situat intr-o oaza de liniste, la 30 de minute de Sorrento, intr-o zona cu livezi de maslini si lamai. Hotelul ofera acces privat spre plaja Nereidi Mare unde puteti inchiria sezlonguri si umbrele. Tarmul este stancos, iar accesul spre apa putin adanca se face printr-o scara. Localizare: aproape de centrul statiunii Massa Lubrense, la 10 km distanta de Sorrento si la 60 km de aeroportul din Napoli.
Facilitati hotel: restaurant cu terasa, bar american, piscina cu sectiune pentru adulti cu hidromasaj si sectiune pentru copii, cu vedere panoramica asupra marii (sezlongurile si umbrelutele la piscina sunt gratuite), internet wifi gratuit in spatiile publice, camera de bagaje, cocktail si snack bar pe plaja unde puteti servi bauturi si gustari, seif la receptie. Statia autobuzului public SITA (5 curse pe zi) care face legatura cu Sorrento este in fata hotelului iar a autobuzului public EAV (curse dese) in piata centrala din Massa,la 2 km de hotel
Dotari camera: Dispune de 54 de camere decorate simplu si dotate cu baie proprie, aer conditionat, telefon, uscator de par, TV satelit, frigider (la cerere: 2,5 Euro/ zi).
Plaja: Hotelul ofera acces privat spre plaja prin hotelulul infratit Le Nereidi, aflat fata in fata cu acesta unde puteti inchiria sezlonguri si umbrele. Tarmul este stancos, iar accesul spre apa putin adanca se face printr-o scara.
WEB: http://www.piccolo-paradiso.com/

Vă rugăm să alegeți o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.